Over Bouwpartners

Bouwpartners is hét bureau voor vaklieden die werk zoeken in de bouw. Onze belangrijkste dienst is uitzenden. Ons werkgebied is Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland en Noord-Holland. Onze uitgangspunten zijn: betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit. Wie met ons werkt, ervaart dit in onze persoonlijke, eerlijke en no-nonsense werkwijze en onze kennis van zaken.

Bouwpartners kent de mensen
Het vinden van de juiste man voor de juiste klus is mensenwerk. Het gaat niet om stapels formulieren en lange CV’s, maar om een goed en helder verhaal. Wij steken onze tijd daarom in het praten met kandidaten en opdrachtgevers. Wat wil een kandidaat doen of leren en welke eisen stelt hij of zij aan het contract? Wat houdt een functie precies in, wie gaat de kandidaat begeleiden, zijn er opleidingsmogelijkheden en welke contractvorm wenst de opdrachtgever? Door tijd te nemen en goed door te vragen, kunnen wij de ideale match maken.

Bouwpartners kent de markt
Voordat ergens in Nederland de schop in de grond gaat, heeft Bouwpartners het al gehoord. In Noord- en West-Nederland kennen wij ons netwerk door en door. We zijn gevestigd in Groningen, Leeuwarden, Zwolle en Amsterdam.

Bouwpartners ziet de mogelijkheden
Bouwpartners heeft verstand van zaken. Onze accountmanagers zijn ervaren specialisten die weten wat het vak inhoudt. Wij werken niet met standaardcontracten, maar maken we altijd een contract op maat. Zodat opdrachtgever en kandidaat met volle overtuiging hun handtekening zetten.