Bouwpartners is hét uitzendbureau voor als je werk zoekt in de bouw. Onze accountspecialisten zetten alles op alles om goede, betrouwbare vakmensen te vinden voor onze opdrachtgevers. En om jou te helpen aan werk dat bij je past. Met een contract waarbij jij je prettig voelt. Als uitzendkracht, op detacheringsbasis of als zzp’er. Of je nu jarenlange ervaring hebt of net begint: wij hebben de baan in de bouw waar jij op je plek bent.

Bouwpartners: jouw kruiwagen naar succes

Zoeken, vinden, verbinden

Daar zijn wij ijzersterk in. Hoe we dat doen? Allereerst door jou écht te leren kennen. Door met je te praten en vooral te luisteren. Naar wie jij bent als mens. Wat je wilt doen of leren en welke eisen je aan het contract stelt. Jouw verhaal vinden wij belangrijker dan je C.V. Want die perfecte match maken we alleen als we weten waar jij gelukkig van wordt. Ook van onze opdrachtgevers willen wij alles weten. Naar wie ze op zoek zijn. En wat ze te bieden hebben. Wat het werk precies inhoudt, of er opleidingsmogelijkheden zijn en wie je gaat begeleiden. Om de perfecte match te maken, nemen onze accountspecialisten de tijd en vragen door. Want bij Bouwpartners maakt niet de computer de match, maar onze mensen.

Schuddende handen

De beste match

Eerlijk? Wij zijn pas tevreden met een eersteklas resultaat. Daarom zoeken we net zo lang door tot we de perfecte opdracht hebben gevonden. Ondertussen houden we je goed op de hoogte van onze zoektocht. En zijn we eerlijk over de kansen en mogelijkheden. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

ZZP’er zonder zorgen

Zelfstandig aan het werk maar er toch niet alleen voor staan? Bouwpartners steunt jou in je ondernemerschap. Wij gaan op zoek naar opdrachten en bemiddelen tussen jou en opdrachtgevers. Heb je vragen? Dan kan je altijd bij ons terecht. Ook om de administratie hoef jij je niet druk te maken: wij factureren aan de opdrachtgever en betalen je wekelijks uit. Zodat jij gewoon kan doen waar je goed in bent!

Onze vestigingen

Onze roots liggen in het noorden van het land. Maar met vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Zwolle en Amsterdam is Bouwpartners inmiddels een bedrijf met landelijke dekking. In de provincie en de Randstad: wij weten de interessante projecten te vinden in de bouw, civiel en cultuurtechniek. En kennen alle aantrekkelijke opdrachtgevers.

Winnen doen we niet alleen in ons werk

We behalen ook successen op een ander vlak. Sinds een paar jaar zijn wij sponsor in het schaatsen. Schaatsteam Bouwpartners bestaat uit veelbelovende marathonschaatsers. In hen zien wij de potentie om het beste uit zichzelf te halen. Net zoals wij potentie zien in jouw talenten en mogelijkheden. Gedreven, betrouwbaar en doorzettingsvermogen: dat zijn de kwaliteiten waar Bouwpartners én onze marathonploeg om bekend staan.