uitzendbureau in de bouw

Timmerman vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als timmerman? Zoek niet verder! Bij Bouwpartners vind je de meest actuele vacatures voor timmermannen in verschillende specialisaties, zoals betontimmerman en onderhoudstimmerman. Of je nu de voorkeur geeft aan werken in loondienst of als zzp’er, wij hebben de perfecte baan voor jou.

Van allround tot nieuwbouw timmerman

Wij bemiddelen in uiteenlopende timmerman vacatures. Denk aan onder meer:

Allround timmerman: Een allround timmerman is een veelzijdige vakman die inzetbaar is op diverse bouwprojecten, van nieuwbouw tot renovatie.
Werkplaatstimmerman: De werkplaatstimmerman heet zich gespecialiseerd in het vervaardigen van bouwelementen en meubels in een werkplaats.
Mutatietimmerman: De mutatietimmerman richt zich op het herstellen en aanpassen van woningen tussen twee huurperiodes in.
Betontimmerman: Een betontimmerman is gespecialiseerd in het maken van bekistingen voor betonconstructies.
Onderhoudstimmerman: Een onderhoudstimmerman richt zich op het onderhouden en renoveren van bestaande bouwwerken.

Actuele vacatures

Hieronder vind je een actueel overzicht van beschikbare vacatures voor timmermannen. Bekijk de mogelijkheden en solliciteer direct op de baan die jou aanspreekt. Word onderdeel van ons netwerk van bouwprofessionals en bouw mee aan jouw toekomst.

Werken via Bouwpartners

Bij Bouwpartners sta jij centraal. Wij bieden:

Uitstekende verdiensten: Je verdient minimaal volgens het CAO, met ruimte voor groei.
Flexibiliteit: Kies voor een dienstverband dat bij jou past: in loondienst, op detacheringsbasis, of als zzp’er.
Persoonlijke aandacht: Onze accountspecialisten begrijpen de bouwsector en jouw behoeften. Zij zetten alles op alles om de perfecte match te vinden.

Bouwpartners is hét uitzendbureau voor vakmensen in de bouw. Wij zijn toegewijd aan het vinden van betrouwbare, gekwalificeerde vakmensen voor onze opdrachtgevers en het helpen van professionals zoals jij om werk te vinden dat echt bij je past. Ongeacht je ervaringsniveau, wij hebben de baan in de bouw waar jij je thuis voelt.

Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te zetten? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen aan jouw ideale baan in de bouw.

Actuele timmerman vacatures