uitzendbureau in de bouw

Schilder vacatures

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als schilder? Zoek niet verder! Bij Bouwpartners vind je de meest actuele vacatures voor schilders in diverse specialisaties, waaronder decoratieschilder, onderhoudsschilder en meer. Of je nu zonder ervaring bent en wilt leren, een ervaren professional op zoek naar nieuwe kansen, of als zzp’er aan de slag wilt, wij bieden jou de perfecte kans.

Van onderhoudsschilder tot decoratieschilder

Wij bemiddelen in een breed scala aan schilder vacatures. Dit omvat onder andere:

Onderhoudsschilder: Een onderhoudsschilder richt zich op het onderhouden en opknappen van bestaande bouwwerken.
Decoratieschilder: De decoratieschilder is gespecialiseerd in het verfraaien van interieurs en exterieurs met unieke schildertechnieken.
Industrieel schilder: Deze schilder werkt aan grote industriële projecten, waarbij vaak specifieke technieken en materialen worden gebruikt.
ZZP schilder: Voor zelfstandigen bieden we diverse projecten waar je direct aan de slag kunt.
Actuele vacatures

Bij Bouwpartners vind je een actueel overzicht van beschikbare vacatures voor schilders in Amsterdam, Groningen, Rotterdam en meer. Bekijk de mogelijkheden en solliciteer direct op de vacature die jou aanspreekt.

Werken via Bouwpartners

Bij Bouwpartners sta jij centraal. Wij bieden:

  • Uitstekende verdiensten: Je verdient conform of boven het CAO, met ruimte voor persoonlijke en – professionele groei.
  • Flexibiliteit: Kies voor een dienstverband dat bij jou past: vast in loondienst, detacheringsbasis, of als zzp’er.
  • Persoonlijke aandacht: Onze specialisten kennen de schildersector en jouw wensen. We zetten alles op alles om de perfecte match te vinden.

Bouwpartners is dé plek voor vakmensen in de schilderbranche. Wij zijn toegewijd aan het vinden van betrouwbare, gekwalificeerde vakmensen voor onze opdrachtgevers en ondersteunen professionals zoals jij bij het vinden van werk dat echt bij je past. Ongeacht je ervaring, bij ons vind je de schilderbaan waar je je in kunt ontwikkelen. Ben jij klaar om je carrière als schilder naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen aan jouw ideale schilderbaan.