• 7 May 2018

  Aanstaande donderdag 10 mei (Hemelvaart) en vrijdag 11 mei zijn de kantoren van Bouwpartners gesloten. Ook telefonisch zijn wij niet bereikbaar. Op deze vrije dagen wat tijd over? Bekijk rustig onze vacatures! We staan graag maandag 14 mei weer voor je klaar!

 • 3 May 2018

  Het kan gebeuren dat een baan niet blijkt te zijn wat je je ervan voorstelde. Of dat de klik met het bedrijf minder goed is dan verwacht. Soms kunnen gesprekken zaken veranderen, maar het kan ook beter zijn om afscheid te nemen en op zoek te gaan naar iets anders. De begeleiding van je uitzendbureau […]

 • 23 April 2018

  Aanstaande vrijdag, 27 april, zijn alle kantoren van Bouwpartners gesloten vanwege Koningsdag. Ook telefonisch zijn wij niet bereikbaar. Tussen de festiviteiten tijd over? Bekijk onze vacatures!

 • 21 November 2017

  Op dinsdag 5 december sluiten onze kantoren vanwege Sinterklaas iets eerder, om 16.00 uur. In spoedgevallen kunt u ons telefonisch gewoon bereiken.

 • 3 November 2017

  Douwe Walda werkt via Bouwpartners bij Bouwbedrijf Jurriens Noord. Hij deed dit jaar mee aan het kwalititeitsonderzoek dat bureau Molgo in opdracht van Bouwpartners hield onder flexwerkers en bedrijven uit de sectoren bouw, civiel en cultuurtechniek. Als dank voor deelname verlootte Bouwpartners onder de deelnemers aan dit onderzoek een aantal VVV-bonnen. Walda is een van de gelukkige winnaars en heeft inmiddels zijn prijs ontvangen.

 • 4 October 2017

  Persoonlijk, deskundig, nuchter en klantgericht. Dat is het oordeel van de klanten over de dienstverlening van Bouwpartners. Ze beoordelen onze service dit jaar met een gemiddeld rapportcijfer van 7,6.

 • 21 April 2017

  Op Koningsdag, donderdag 27 april en de dag erna, vrijdag 27 april is Bouwpartners gesloten. Maandag 1 mei staan wij graag weer voor je klaar.

 • 19 April 2017

  Bouwpartners sponsort sinds 1 januari 2017 het skûtsje van Langwar. Deze tjalk vaart mee om het kampioenschap van de SKS (Sintrale Kommisje Skûtsjesilen): de belangrijkste zeilwedstrijd van skûtsjes in Friesland. Om het schip te steunen hebben wij ons aangesloten bij Business Club Freon fan De Swan, die in 2001 is opgericht om het Langweerder skûtsje te ondersteunen.