• 21 November 2017

  Op dinsdag 5 december sluiten onze kantoren vanwege Sinterklaas iets eerder, om 16.00 uur. In spoedgevallen kunt u ons telefonisch gewoon bereiken.

 • 3 November 2017

  Douwe Walda werkt via Bouwpartners bij Bouwbedrijf Jurriens Noord. Hij deed dit jaar mee aan het kwalititeitsonderzoek dat bureau Molgo in opdracht van Bouwpartners hield onder flexwerkers en bedrijven uit de sectoren bouw, civiel en cultuurtechniek. Als dank voor deelname verlootte Bouwpartners onder de deelnemers aan dit onderzoek een aantal VVV-bonnen. Walda is een van de gelukkige winnaars en heeft inmiddels zijn prijs ontvangen.

 • 4 October 2017

  Persoonlijk, deskundig, nuchter en klantgericht. Dat is het oordeel van de klanten over de dienstverlening van Bouwpartners. Ze beoordelen onze service dit jaar met een gemiddeld rapportcijfer van 7,6.

 • 21 April 2017

  Op Koningsdag, donderdag 27 april en de dag erna, vrijdag 27 april is Bouwpartners gesloten. Maandag 1 mei staan wij graag weer voor je klaar.

 • 19 April 2017

  Bouwpartners sponsort sinds 1 januari 2017 het skûtsje van Langwar. Deze tjalk vaart mee om het kampioenschap van de SKS (Sintrale Kommisje Skûtsjesilen): de belangrijkste zeilwedstrijd van skûtsjes in Friesland. Om het schip te steunen hebben wij ons aangesloten bij Business Club Freon fan De Swan, die in 2001 is opgericht om het Langweerder skûtsje te ondersteunen.

 • 29 March 2017

  Onlangs heeft de jaarlijkse SNA-keuring plaatsgevonden en ook dit keer heeft Bouwselect voldaan aan de NEN 4400-eis. Dat betekent dat wij weer voor een jaar gecertificeerd zijn. Hiermee laten wij zien dat we een betrouwbare partner zijn voor onze klanten, dat wij correct belastingen en sociale premies afdragen en dat wij alleen werken met personeel dat gerechtigd is om in Nederland te werken.

 • 15 November 2016

  In de decembermaand heeft Bouwpartners rond de feestdagen afwijkende openingstijden. Op 5 december en 23 december gaan wij om 16.00 uur dicht. Op maandag 26 december, Tweede Kerstdag, zijn onze kantoren gesloten.

 • 8 October 2016

  Donderdag 20 oktober is de ploegpresentatie van het schaatsteam Man en Mach, waarvan Bouwpartners een belangrijke sponsor is. In het Best Western Hotel in Aduard zal de schaatsploeg in volledige samenstelling aanwezig zijn. De schaatsers zullen onder meer hun nieuwe schaatspak showen, waarop ons logo goed te zien is. Het team Man en Mach bestaat uit […]