Werken bij Bouwpartners

Accountspecialist (Leeuwarden)

Ben je resultaatgericht en een echte doener? Kan je goed met mensen omgaan, snel schakelen en houd je je staande in een dynamische werkomgeving? Heb je commerciële ervaring, bijvoorbeeld als intercedent? Dan is de functie Accountspecialist bij Bouwpartners de ideale baan voor jou.

Dit ga je doen
Als Accountspecialist ga je aan de slag om passende kandidaten voor vacatures in de bouw te vinden. Je besteedt veel tijd aan gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers om te komen tot een perfecte match. Ook begeleid je uitzendkrachten bij hun loopbaan en ben je hun aanspreekpunt voor personele zaken. Samen met je collega’s bouw je je eigen marktsegment verder uit. Je houdt je bezig met acquisitie en het opbouwen van duurzame relaties.

Dit ben jij
Je bent aantoonbaar succesvol in de dingen die je aanpakt. Je hebt doorzettingsvermogen, een aanpakkersmentaliteit, kan snel handelen en lost vraagstukken creatief op. Je bent prettig in de omgang en praat even gemakkelijk met een timmerman als met een belangrijke opdrachtgever, zoals een aannemer of toeleverancier.

Natuurlijk heb je affiniteit met de bouw. Daarnaast beschik je over minimaal een hbo-diploma en werkervaring. Een achtergrond in commerciële dienstverlening of uitzendbranche is een pre. Maar uiteindelijk gaat het om je persoonlijkheid en drive.

Wat wij bieden
Je gaat werken bij een specialistische werkgever in Noord-Nederland die al meer dan 10 jaar toonaangevend is in het uitzenden van vaklieden in de bouw. Je wordt onderdeel van een hecht team dat ook buiten werktijd met elkaar optrekt: van een etentje na werktijd tot een bezoek aan het Oktoberfest in München.

We bieden een concurrerende beloning. Die bestaat uit een marktconform salaris, een prestatiebeloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo bouw je vanaf je eerste werkdag pensioen op, krijg je de mogelijkheid aanvullende opleidingen te volgen en kun je je arbeidsvoorwaardenpakket volgens het cafetariamodel zelf samenstellen.

Solliciteren
Stuur je (bondige) sollicitatiebrief en CV naar:
Bouwpartners,
Friesestraatweg 191
9743 AC te Groningen.

Of mail naar: r.heeres@bouwpartners.nl of s.meindertsma@bouwselect.nl

Meer weten
Wil je meer weten ? Neem dan contact op met Rolf Heeres of Sipke Meindertsma: 050 – 577 43 75.