Heb jij het in je om die perfecte match te vinden tussen kandidaat en opdrachtgever? Is geen vraag jou te ingewikkeld en wil je koste wat kost de beste deal sluiten? Dan komen wij heel graag met jou in contact.

Bouwpartners is het uitzendbureau voor de bouw in Nederland. Onze ambitie en gedrevenheid maken dat we de afgelopen jaren een enorme groei hebben doorgemaakt. Van een klein bureau in het noorden tot een groot, landelijk concern. Met vestigingen in Groningen, Leeuwarden, Zwolle en Amsterdam.

Je doel bereiken

Deze ambitie en drive om doelen te verwezenlijken, verwachten wij ook van jou. Daar krijg je veel voor terug. Want als nieuwe collega geven wij je een warm welkom. Onze ervaren mensen helpen je op weg en delen hun uitgebreide kennis met je. Je maakt gebruik van ons enorme netwerk in de branche. En krijgt de kans je te ontwikkelen. Want wij steken alle tijd en energie in jouw talent en loopbaan.

Jij bent in de lead

Het werk als accountspecialist bij Bouwpartners is beslist niet saai. Bij ons krijg je de kans om de match tussen opdrachtgever en kandidaat van a tot z te begeleiden. Van het verkennen van de markt, het binnenhalen van klanten en het onderhouden van je netwerk, tot het vinden van de beste kandidaat: jij bent verantwoordelijk. Join the club! Spreekt onze manier van werken jou aan? En wil je deel uitmaken van het beste en leukste uitzend- en detacheringsbureau in de bouw?