Werken bij Bouwpartners

Accountspecialist (Groningen)

Ben jij de spits die wij zoeken en kun je niet wachten om te scoren? Dan komen wij graag met jou in contact! Kan je goed met mensen omgaan, snel schakelen en houd je je staande in een dynamische werkomgeving? Heb je commerciële ervaring en krijg je een kick van het behalen van doelen? Dan is de functie Accountspecialist bij Bouwpartners de ideale baan voor jou.

Dit ga je doen

Als Accountspecialist maak je de match tussen organisaties en werkzoekenden in de bouw! Je besteedt veel tijd aan gesprekken met kandidaten en opdrachtgevers om te komen tot een perfecte match. Ook begeleid je medewerkers bij hun loopbaan en ben je hun aanspreekpunt voor personele zaken. Samen met je collega’s bouw je je eigen marktsegment verder uit. Je houdt je bezig met acquisitie en het opbouwen van duurzame relaties.

Dit ben jij

Je hebt doorzettingsvermogen, een aanpakkersmentaliteit, kan snel handelen en lost vraagstukken creatief op. Je bent prettig in de omgang en praat even gemakkelijk met een timmerman als met een belangrijke opdrachtgever, zoals een aannemer of toeleverancier.

Je hebt affiniteit met de bouw. Daarnaast beschik je over minimaal een hbo-diploma en werkervaring. Een achtergrond in commerciële dienstverlening of uitzendbranche is een mooie bijkomstigheid, maar uiteindelijk gaat het om je persoonlijkheid en drive.

Wat wij bieden

Je gaat werken bij een specialistische werkgever in Noord-Nederland die al meer dan 10 jaar toonaangevend is in het uitzenden van vaklieden in de bouw. Je wordt onderdeel van een hecht team dat ook buiten werktijd met elkaar optrekt: van een etentje na werktijd tot een bezoek aan het Oktoberfest in München.

We bieden een concurrerende beloning. Die bestaat uit een marktconform salaris, een prestatiebeloning en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo bouw je vanaf je eerste werkdag pensioen op, krijg je de mogelijkheid aanvullende opleidingen te volgen en kun je je arbeidsvoorwaardenpakket volgens het cafetariamodel zelf samenstellen.

Solliciteren

Stuur je (bondige) sollicitatiebrief en CV naar: Bouwpartners, Friesestraatweg 191 9743 AC te Groningen. Of mail naar: r.heeres@bouwpartners.nl of s.meindertsma@bouwselect.nl

Meer weten

Wil je meer weten ? Neem dan contact op met Rolf Heeres of Sipke Meindertsma: 050 – 577 43 75.