uitzendbureau in de bouw

Grondwerker vacatures

Op zoek naar een vacature als grondwerker? Je zoektocht eindigt hier! Bij Bouwpartners ontdek je de meest recente vacatures voor grondwerkers. Of je nu een zzp-er bent op zoek naar opdrachten of iemand die een vaste positie ambieert, wij hebben de perfecte mogelijkheid voor jou. We bemiddelen door heel Nederland, van Groningen tot Amsterdam en van Rotterdam tot Leeuwarden.

Diverse mogelijkheden voor grondwerkers

Wij bieden een divers aanbod aan grondwerker vacatures aan, geschikt voor verschillende expertises:

Algemene grondwerker: Uitvoeren van diverse grondwerkzaamheden, zoals graven, dichten en egaliseren, in voorbereiding op bouw- of landschapsprojecten.
Grondwerker wegenbouw: Gespecialiseerd in grondwerkzaamheden gerelateerd aan de aanleg en onderhoud van wegen.
Riolering en waterbeheersing grondwerker: Werken aan de aanleg en onderhoud van rioleringssystemen en oplossingen voor waterbeheersing.
ZZP grondwerker: Flexibele projecten voor zelfstandige professionals die direct aan de slag willen.

Actuele vacatures

Ontdek hier een actueel overzicht van beschikbare vacatures voor grondwerkers in Groningen, Friesland, Amsterdam, Rotterdam, en andere locaties. Bekijk de mogelijkheden en solliciteer direct op de vacature die jou het meeste aanspreekt. Word deel van ons netwerk van vakkrachten en leg de basis voor jouw toekomst.

Werken via Bouwpartners

Bij Bouwpartners sta jij centraal. Wij bieden:

  • Uitstekende verdiensten: Je verdient conform of boven het CAO, met ruimte voor persoonlijke en – professionele groei.
  • Flexibiliteit: Kies voor een dienstverband dat bij jou past: vast in loondienst, detacheringsbasis, of als zzp’er.
  • Persoonlijke aandacht: Onze specialisten kennen de sector en jouw wensen. We zetten alles op alles om de perfecte match te vinden.

Bouwpartners is dé plek voor vakmensen in de bouw. Wij zijn toegewijd aan het vinden van betrouwbare, gekwalificeerde vakmensen voor onze opdrachtgevers en ondersteunen professionals zoals jij bij het vinden van werk dat echt bij je past. Ongeacht je ervaring, bij ons vind je de baan waarin je je kunt ontwikkelen. Ben jij klaar om je carrière als grondwerker naar een hoger niveau te tillen?

Klaar om je carrière als grondwerker naar een volgend niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen de ideale baan te vinden.