uitzendbureau in de bouw

Metselaar vacatures

Op zoek naar een vacature als metselaar? Je zoektocht eindigt hier! Bij Bouwpartners ontdek je de meest recente vacatures voor metselaars. Of je nu een zzp-er bent op zoek naar opdrachten of iemand die een vaste positie ambieert, wij hebben de perfecte mogelijkheid voor jou. We bemiddelen door heel Nederland, van Groningen tot Amsterdam en van Rotterdam tot Leeuwarden.

Diverse mogelijkheden voor metselaars

Wij bieden een divers aanbod aan metselaar vacatures aan, geschikt voor verschillende expertises:

Nieuwbouwmetselaar: Werk aan de constructie van nieuwe gebouwen met innovatieve technieken en materialen.
Restauratiemetselaar: Specialiseer je in het herstellen en renoveren van historische en monumentale panden, waarbij traditionele metseltechnieken vereist zijn.
Industrieel metselaar: Neem deel aan grootschalige industriële projecten met uitdagende metselwerken.
ZZP metselaar: Voor de zelfstandige professional bieden wij een verscheidenheid aan projecten, zodat je direct aan de slag kunt.

Actuele vacatures

Ontdek hier een actueel overzicht van beschikbare vacatures voor metselaars in Groningen, Friesland, Amsterdam, Rotterdam, en andere locaties. Bekijk de mogelijkheden en solliciteer direct op de vacature die jou het meeste aanspreekt. Word deel van ons netwerk van vakkrachten en leg de basis voor jouw toekomst.

Werken via Bouwpartners

Bij Bouwpartners sta jij centraal. Wij bieden:

  • Uitstekende verdiensten: Je verdient conform of boven het CAO, met ruimte voor persoonlijke en – professionele groei.
  • Flexibiliteit: Kies voor een dienstverband dat bij jou past: vast in loondienst, detacheringsbasis, of als zzp’er.
  • Persoonlijke aandacht: Onze specialisten kennen de sector en jouw wensen. We zetten alles op alles om de perfecte match te vinden.

Bouwpartners is dé plek voor vakmensen in de bouw. Wij zijn toegewijd aan het vinden van betrouwbare, gekwalificeerde vakmensen voor onze opdrachtgevers en ondersteunen professionals zoals jij bij het vinden van werk dat echt bij je past. Ongeacht je ervaring, bij ons vind je de baan waarin je je kunt ontwikkelen.

Klaar om je carrière als metselaar naar een volgend niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen de ideale baan te vinden.