Samenwerken met Bouwpartners

Hoe vindt u die ervaren timmerman, ervaren grondwerker of uitvoerder? De juiste vakman voor uw klus, die eraan bijdraagt dat uw bouwproject geen vertraging oploopt? Dat is soms behoorlijk lastig. Want betrouwbare vaklieden zitten bijna nooit zonder werk. Toch lukt het Bouwpartners om de mensen te vinden die u nodig hebt. Dat komt door onze manier van werken.

We nemen de tijd
Uitzenden lijkt een snelle markt, maar Bouwpartners ziet dat anders. Wij laten ons niet leiden door snelle successen, maar gebruiken de tijd die nodig is om een ideale match te maken. Onze kernwaarden betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit staan altijd voorop.

Wij spreken uw taal
In de wereld van de bouw voelen we ons thuis als in ons eigen huis. Onze accountmanagers zijn ervaren specialisten. Zij begrijpen waarover u spreekt. Wij maken altijd persoonlijk kennis. Niet met uitgebreide verhalen en presentaties, maar gewoon: in een verhelderend gesprek. Onze opdrachtgevers waarderen onze open en eerlijke aanpak.

Eerlijk duurt het langst
Eerlijkheid en openheid ziet u ook terug in onze maatwerkaanpak. Wij gaan altijd uit van de optimale balans tussen de belangen van opdrachtgever en kandidaat. Geen schrale contracten of gouden bergen, maar prima voorwaarden waar beiden tevreden mee zijn.

Meer weten?
Wilt u ontdekken wat wij voor u kunnen doen? Of zoekt u een andere inleenvorm dan uitzenden? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact op met Sipke Meindersma, tel. 050 – 571 33 14. Of vul het contactformulier in. Dan hoort u zo snel mogelijk van ons.