uitzendbureau in de bouw

Opdrachtgever

Op zoek naar personeel in de bouw? Bouwpartners helpt je aan de beste vakmensen!

Bouwpartners is hét uitzendbureau in de bouw. De ideale kandidaat vinden voor jouw bedrijf is ons doel. Wij helpen je aan die perfecte timmerman, die gedreven grondwerker of ervaren uitvoerder. Of het nu gaat om een tijdelijk project of een opdracht voor langere duur: wij kennen de beste en meest betrouwbare werknemers in de bouw.

Veiligheid in de bouw

Zoeken, vinden, verbinden

Daar zijn wij ijzersterk in. Onze ervaren accountspecialisten zetten alles op alles voor de beste match. Daarvoor investeren zij de tijd en moeite die nodig is. Onze zoektocht naar goed personeel beperkt zich niet tot van achter het bureau. Wij gaan eropuit om talent te ontdekken. Want bij Bouwpartners maakt niet de computer de match, maar onze mensen.

Wij kennen onze mensen

De kandidaten met wie wij je in contact brengen, kennen we door en door. Niet zelden hebben we al jaren contact met deze vakspecialisten, vanaf hun allereerste opdrachtgever. Wij kennen het verhaal achter de kandidaat, wat hij kan en hoe hij werkt. Net zo goed willen we alles van jou en jouw bedrijf weten. Naar wie je zoekt en wat jij belangrijk vindt in een medewerker. Daarom maken wij altijd persoonlijk kennis. Niet met uitgebreide verhalen en presentaties, maar gewoon: in een verhelderend gesprek. Onze accountspecialisten voelen zich in de wereld van de bouw thuis als in hun eigen huis. En begrijpen dus precies waarover je spreekt.

Wij zorgen voor een kloppend contract

Of je nu een uitzendkracht aanneemt of een werknemer inhuurt op detacheringsbasis of als zelfstandige: Bouwpartners regelt een contract dat aansluit bij jouw wensen. En zorgt ervoor dat alles volgens de regels gaat. Steeds vaker werken goed vakmensen als zzp’er. Laat je ons hierin bemiddelen? Dan ben je ervan verzekerd dat het in overeenstemming met de wet gebeurt en jij als opdrachtgever geen risico loopt.

Deskundige en betrouwbare partner

Natuurlijk kan je van onze vakkundigheid op aan. Wij hebben jarenlange ervaring in het koppelen van vakmensen aan bedrijven in de bouw. Dat maakt ons tot dé arbeidsspecialist in bouwend Nederland. Vanzelfsprekend voldoet Bouwpartners aan alle eisen die gelden in de uitzendbranche en beschikken wij over de juiste certificaten. Meer weten? Een concrete vraag of direct op zoek naar een vakman? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact op met jou!