uitzendbureau in de bouw

ZZP in de Bouw? Bouwpartners biedt werk en zekerheid!

Als ZZP’er op zoek naar werk in de bouw? Dan kan Bouwpartners je uitstekend van dienst zijn. Als uitzendbureau in de bouw hebben wij een uitgebreid netwerk. Zo hebben we altijd diverse projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers die geschikt zijn voor jou! Of je nu timmerman, schilder, tegelzetter of een andere vakman in de bouw bent, wij helpen je!

Bekijk de actuele projecten voor zzp-ers in de bouw, neem contact op of lees verder.

De voordelen voor jou

We zijn een uitzendbureau in de bouw en bieden ook uitdagend werk aan ZZP-ers. Werken als ZZP-er in de bouw via Bouwpartners biedt jou een groot aantal voordelen:

 • Ruim aanbod aan werk, zowel nu als in de toekomst: Bij Bouwpartners is er altijd voldoende werk beschikbaar. We streven ernaar om jou continu van nieuwe opdrachten te voorzien, zodat je werkzekerheid hebt.
 • Geen onzekerheid over betalingen: Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over de betalingen van je opdrachtgever. 
 • Geen rompslomp met offertes en facturen: Wel zo makkelijk, wij zorgen dat je betaald krijgt naar wat je waard bent zonder offertes te maken of facturen op te stellen.
 • Jouw facturen snel betaald: Wij zorgen ervoor dat je wekelijks je factuur betaald krijgt, zodat je financiële zekerheid hebt. 

Kortom: werken als ZZP-er in de bouw via Bouwpartners zorgt ervoor dat je geniet van de vrijheden van het zelfstandig zijn, maar met de zekerheid van opdrachten en betalingen!

Wat heb je nodig om te starten?

Als ZZP-er in de bouw heb je het volgende nodig om te kunnen starten.

 • Inschrijving KvK
 • Eigen gereedschap en beschermingsmiddelen
 • Een werkbus
 • Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering
 • VCA

Meer niet! Mocht je nog niet in het bezit zijn van een VCA, zullen wij je helpen. Heb je vragen over verzekeringen, wet- en regelgeving en veiligheid, dan helpen we je ook!

Wij vinden de opdracht die bij jou past!

Wij gaan op zoek naar een opdracht als zzp-er in de bouw die bij jou past. Wij willen van je horen wat je zoekt en verwacht.

 • Wat voor project past het beste bij jou?
 • Ga je het liefst zelfstandig aan de slag of werk je liever in een team?
 • Hoever wil je reizen voor je werk?

Dat soort informatie krijgen we graag van jou. Want alleen zo vinden we de klus die bij jou past! We hebben namelijk enorm veel contacten in de bouw en er is altijd een passend project te vinden bij jou in de buurt. Wil je zelf op zoek naar een mooi project? Bekijk dan ons aanbod en reageer meteen.

Krijg betaald naar wat je waard bent

Jouw uurtarief hangt af van jouw ervaring, vaardigheden en wensen. Ons minimum tarief is € 30,- per uur, terwijl er geen maximum is! Over het algemeen geldt voor het uurtarief van een vakman in de bouw het volgende:

 • Weinig ervaring en vaardigheden € 30 tot € 35.
 • Enkele jaren ervaring € 35 tot € 40 per uur
 • Veel ervaring en zeer vaardig, meer dan € 40 per uur

Wanneer je te weinig of nou juist teveel vraagt, is de kans groot dat je geen goed project vindt. Wij helpen je bij het vinden van het juiste project en zorgen ervoor dat je betaald krijgt naar wat je waard bent.

Hoe werkt het werken als zzp-er in de bouw?

Ben je geïnteresseerd in het werken als ZZP’er in de bouw via Bouwpartners? Neem dan direct contact met ons op! We plannen een afspraak in om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons telefonisch bereiken of een e-mail sturen. We zullen zo snel mogelijk reageren en je informeren over de volgende stappen.

Toch liever werken in loondienst?

Natuurlijk kan je ook in loondienst werken via Bouwpartners. Zo ben je verzekerd van een prima salaris, vakantiedagen en een kans om vast in dienst te komen bij de opdrachtgever. We hebben uiteenlopende vacatures beschikbaar, dus neem eens een kijkje of er een leuke uitdaging voor jou tussen staat.

Laat Bouwpartners je helpen om succesvol te zijn als ZZP’er in de bouw. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben!

Bouwpartners
Friesestraatweg 191
9743 AC Groningen
050 571 33 14