uitzendbureau in de bouw

ZZP in de Bouw? Bouwpartners biedt werk en zekerheid!

Als ZZP’er op zoek naar werk in de bouw? Dan kan Bouwpartners je uitstekend van dienst zijn. Dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen we je diverse projecten aanbieden bij verschillende opdrachtgevers. Of je nu timmerman, schilder, tegelzetter of een andere professional bent in de bouwsector, wij kunnen je helpen.

Bekijk de actuele projecten voor zzp-ers in de bouw of lees verder.

De voordelen voor jou

Werken als ZZP-er in de bouw via Bouwpartners bied jou een aantal grote voordelen:

  • Ruim aanbod aan werk, zowel nu als in de toekomst: Bij Bouwpartners is er altijd voldoende werk beschikbaar. We streven ernaar om jou continu van nieuwe opdrachten te voorzien, zodat je werkzekerheid hebt.
  • Geen onzekerheid over betalingen: Bij ons hoef je je geen zorgen te maken over de betalingen van je opdrachtgever.
  • Jouw facturen snel betaald: Wij zorgen ervoor dat je wekelijks je factuur betaald krijgt, zodat je financiĆ«le zekerheid hebt.

Kortom: werken als ZZP-er in de bouw via Bouwpartners zorgt ervoor dat je geniet van de vrijheden van het zelfstandig zijn, maar met de zekerheid van opdrachten en betalingen!

Hoe werkt het?

Ben je geĆÆnteresseerd in het werken als ZZP’er in de bouw via Bouwpartners? Neem dan direct contact met ons op of bekijk het actuele aanbod van projecten. We plannen graag een afspraak in om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons telefonisch bereiken, een e-mail sturen of het onderstaande formulier invullen. We zullen zo snel mogelijk reageren en je informeren over de volgende stappen.

Laat Bouwpartners je helpen om succesvol te zijn als ZZP’er in de bouw. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben!

Bouwpartners
Friesestraatweg 191
9743 AC Groningen
085 – 130 76 27