uitzendbureau in de bouw

Tegelzetter vacatures

Op zoek naar een vacature als tegelzetter? Je zoektocht eindigt hier! Bij Bouwpartners ontdek je de meest recente vacatures voor tegelzetters in verschillende werkomgevingen, van residentiële tot commerciële projecten. Of je nu een zelfstandige professional bent op zoek naar zzp-opdrachten, of iemand die een vaste positie ambieert in steden als Groningen, Friesland, Amsterdam of Rotterdam, wij hebben de perfecte mogelijkheid voor jou.

Diverse mogelijkheden in het tegelzetten

Ons aanbod van tegelzetter vacatures omvat uiteenlopende specialisaties en projecten:

Residentiële tegelzetter: Gespecialiseerd in het plaatsen van tegels in woningen, van badkamers tot keukens.
Commerciële tegelzetter: Werkt aan grootschalige projecten in commerciële en publieke gebouwen, waar precisie en efficiëntie sleutel zijn.
Restauratie tegelzetter: Richt zich op het herstellen en vervangen van tegelwerk in historische en monumentale panden.
ZZP tegelzetter: Voor de zelfstandige professional bieden wij diverse projecten aan waarbij je direct aan de slag kunt gaan.

Actuele vacatures

Ontdek hier een actueel overzicht van beschikbare vacatures voor tegelzetters in Groningen, Friesland, Amsterdam, Rotterdam, en andere locaties. Bekijk de mogelijkheden en solliciteer direct op de vacature die jou het meeste aanspreekt. Word deel van ons netwerk van vakprofessionals en leg de basis voor jouw toekomst.

Werken via Bouwpartners

Bij Bouwpartners sta jij centraal. Wij bieden:

  • Uitstekende verdiensten: Je verdient conform of boven het CAO, met ruimte voor persoonlijke en – professionele groei.
  • Flexibiliteit: Kies voor een dienstverband dat bij jou past: vast in loondienst, detacheringsbasis, of als zzp’er.
  • Persoonlijke aandacht: Onze specialisten kennen de sector en jouw wensen. We zetten alles op alles om de perfecte match te vinden.

Bouwpartners is dé plek voor vakmensen in de bouw. Wij zijn toegewijd aan het vinden van betrouwbare, gekwalificeerde vakmensen voor onze opdrachtgevers en ondersteunen professionals zoals jij bij het vinden van werk dat echt bij je past. Ongeacht je ervaring, bij ons vind je de baan waarin je je kunt ontwikkelen. Ben jij klaar om je carrière als tegelzetter naar een hoger niveau te tillen?

Klaar om je carrière als tegelzetter naar een volgend niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je helpen de ideale baan te vinden.