4 okt

Een 7,6 voor onze dienstverlening

Door Jorick

Persoonlijk, deskundig, nuchter en klantgericht. Dat is het oordeel van de klanten over de dienstverlening van Bouwpartners. Ze beoordelen onze service dit jaar met een gemiddeld rapportcijfer van 7,6.

Dit zijn de conclusies uit het marktonderzoek dat bureau Molgo in opdracht van Bouwpartners heeft uitgevoerd. Molgo legde een groot aantal flexwerkers en bedrijven in de sectoren bouw, civiel cultuurtechniek een online vragenlijst voor over de kwaliteit van dienstverlening, de naamsbekendheid, het imago en de website.

Eerlijk en snel

Flexwerkers noemen als positieve punten ook onze eerlijke, duidelijke en snelle manier van werken en de goede bereikbaarheid van ons bureau. Ook het salaris wordt hoog gewaardeerd. Aan de naamsbekendheid van Bouwpartners moeten we nog werken.

Loting

Om deelnemers aan de enquête te bedanken voor hun tijd en moeite hebben wij VVV-bonnen verloot. De winnaars zijn S. Kelder en D. Huipen bij de flexwerkers en Smit Prefab Beton (zie foto, Hendrik Siegers van Smit Prefab Beton) en ATG bij de bedrijven.