18 mrt

Coronabeleid Bouwpartners

Door Loretta

In verband met het COVID-19/Coronavirus hebben wij ons beleid aangescherpt t.a.v. persoonlijke contacten. In ieder geval tot en met 28 april zullen er geen fysieke afspraken meer plaatsvinden bij ons op de kantoren.

Kennismakingsgesprekken kunnen nog steeds worden gevoerd maar niet meer fysiek bij ons op kantoor. We hebben de mogelijkheid om via Skype, FaceTime en WhatsApp kennismakingsgesprekken te voeren, maar als er belang is bij een face-to-face gesprek en beide partijen dit wensen, dan is dit mogelijk.

Sollicitatiegesprekken bij klanten kunnen ook nog doorgaan, bij voorkeur via Skype, FaceTime of WhatsApp maar indien door beide partijen gewenst ook nog steeds face-to-face.

Dit beleid geldt in elk geval tot en met 28 april 2020. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn krijgt u dit te weten via de door ons beheerde social mediakanalen.

Facebook Bouwpartners

Mochten er vragen zijn omtrent ons beleid of mocht jij anderszins met ons in contact willen treden, neem dan contact op met jouw contactpersoon of met ons kantoor. Alle vestigingen van Bouwprofs zijn telefonisch bereikbaar via de bekende nummers. Voor vragen van administratieve aard kun je contact opnemen met ons hoofdkantoor in Groningen, te bereiken op 050-5774375.