Zoë Alberts

Medewerker Service Center in Service Center

Toen ik 19 was, ben ik samen met mijn moeder en broertje naar Groningen verhuisd om bij mijn stiefvader op de boerderij te wonen. Daarvoor woonden wij in een klein dorpje in Noord-Holland. Het was best een grote stap om op mijn 19e te verhuizen. Maar gelukkig kon ik snel een “nieuw” leven opbouwen, met werk, sport en nieuwe vrienden hier in Groningen.

Ik speel al een aantal jaren rugby. Eerst in een gemixt jeugdteam, later in een damesteam van dezelfde club. Ook na mijn verhuizing ben ik blijven spelen, nu bij rugbyclub Phoenix in het herenteam. Naast mijn sport besteed ik mijn vrije tijd het liefst met vrienden en vriendinnen. Een dagje erop uit of het terras op, als de maatregelen het toelaten. Ook een dag shoppen vind ik heerlijk.

Vanaf februari 2021 heb ik gewerkt als stagiaire bij Bouwselect. Mijn stageperiode liep tot februari 2022. Tijd genoeg om veel te leren over deze branche! Dit doe ik voor de opleiding HRM. Hiervoor heb ik een secretaresseopleiding gedaan.

Tijdens mijn stage deed ik vooral administratieve werkzaamheden. Dat was heel afwisselend werk! Dat – en mijn leuke collega’s – maakt dat ik dit werk graag doe. Vanaf februari 2022 ga ik met veel enthousiasme mijn werkzaamheden voortzetten in de functie Junior Accountspecialist bij Bouwpartners.