Sjassyria Martha

Accountspecialist in Rotterdam

Ik ben begonnen bij Bouwselect Rotterdam als consultant en heb de stap gemaakt naar Bouwpartners om mijn kennis en ervaring uit te breiden. Hier werk ik als account specialist en bemiddel vaklieden (mannen en vrouwen) die als ZZP’er willen werken of in loondienst.

Contacten leggen en mensen helpen aan een nieuwe baan of bedrijven aan de juiste werknemer, gestelde doelen halen met mijn team, daar krijg ik energie van!

Ik ben opgegroeid in Londen waar ik de opleiding Performance Sportswear Design met plezier heb gevolgd. In het eerste jaar kwam ik er al snel achter dat ik een oplossingsgericht persoon ben. Hierdoor heb ik een leuke stage bij Adidas mogen afronden waar ik sportkleding heb mogen ontwerpen voor mensen met een maatje meer.

In 2017 ben ik naar Nederland gekomen en heb ik eerst de Nederlandse taal geleerd. Soms hoor je dit nog aan mijn accent. In de tussentijd heb ik een Master bedrijfskunde gehaald en volg ik regelmatig nieuwe cursussen van de Harvard Universiteit zoals Contract Law. Mijn volgende cursus zal ‘Ondernemen in opkomende, nieuwe economieën’ zijn, wat ik ook kan gebruiken in mijn werk.

Na een drukke werkdag ga ik graag naar de sportschool en spendeer ik tijd met mijn familie en vrienden.