Seb Timmerman

Medior Accountspecialist in Amsterdam

Voordat ik bij Bouwpartners kwam, deed ik een opleiding tot manager in de horeca en werkte ik in hotels. Maar vanwege de coronacrisis heb ik de switch naar een andere sector gemaakt. Ik ontdekte al snel dat de uitzendbranche echt iets voor mij is! Ik ben sociaal en hou van contact met allerlei verschillende mensen. Die aspecten vond ik in de horeca en nu ook weer in mijn werk als junior accountspecialist.

Mijn werk bestaat uit het zoeken van nieuwe klanten en nieuwe vaklieden. En proberen de juiste verbinding te maken tussen klant en kandidaat. Ik begeleid deze zoektocht van A tot Z: van het voeren van gesprekken tot en met het administratieve gedeelte. Dat maakt mijn werk heel divers. Mijn kracht is dat ik mensen goed kan lezen. Ik heb gauw door wie ik voor me heb zitten en waar de kandidaat of klant behoefte aan heeft.

In mijn vrije tijd reis ik graag. Mijn favoriete bestemming is Kuala Lumpur, de hoofdstad van Maleisië. Wat ik daar zo mooi aan vind? Het klimaat, de mensen en de stad zelf. Maar ik hou ook van Amsterdam, waar ik samen met mijn broer woon. Hier pak ik graag een terrasje of ga uit eten met vrienden.

Het mooiste van werken bij Bouwpartners? Dat is dat we een écht team zijn. Hier sta je er niet alleen voor. Mijn collega’s denken en kijken met mij mee en ik kan hen alles vragen. Tegelijkertijd word ik vrijgelaten in hoe ik mijn taken uitvoer en kan ik op mijn eigen manier invulling geven aan mijn dagelijks werk.