Marnick Voshol

Accountspecialist in Amsterdam

Ik ben in de 20, toch heb ik al een leuke carrièrestart achter de rug. Ik begon ooit in de beveiliging, bij de overheid en een ziekenhuis. Altijd met plezier, maar echt uitgedaagd werd ik op het laatst niet meer. Een jobcoach wees me op deze mogelijkheid: accountspecialist. Met mensen in gesprek, meedenken, dingen helpen oplossen. Bij Bouwpartners voelde ik me meteen thuis. Elke dag heb ik contact met klanten en kandidaten die zich melden voor een vacature. Met de klanten, de opdrachtgevers dus, wil ik de komende tijd graag een stevige relatie opbouwen; ik ben van plan minstens 1 keer in de 2 maanden langs te gaan voor een praatje. Hoe loopt het, wat kunnen we nog doen, hoe gaat het met de kandidaat die we voorgesteld hebben?

Zo’n jobcoach is een aanrader voor iedereen die nog aan het zoeken is, wat wil ik precies met de rest van mijn leven? Dat kun je niet 1-2-3 beslissen als je nog jong bent, weet ik uit eigen ervaring. Ga met iemand praten, desnoods met mij! Wie weet is de bouw wat voor je. Voor zo’n gesprek staat trouwens ook de carrière coach van Bouwselect voor je klaar: www.bouwselect.nl/carriere-coach.

Ik hoor wel eens dat ik best relaxed overkom. Je mag me alles vragen, ook over de dingen waar je tegenaan loopt als je eenmaal aan het werk bent in de bouw. Aarzel nooit! Voor mijn werk moet je een beetje mensenkennis hebben, je kunt niet zomaar iemand plaatsen bij een opdrachtgever omdat hij of zij toevallig handig is. Bij Bouwpartners ben je nooit zomaar een nummer, we kijken echt naar de persoon! Of je daar ook past.

Ik ben geboren in Dalfsen (bij Zwolle). Mijn ouders komen van oorsprong uit omgeving Rotterdam. Zelf wilde ik altijd al graag terug naar een randstad. Dat is uiteindelijk Amsterdam geworden; ik woon heel fijn, op een paar minuten van het Vondelpark, op de grens van Oud-Zuid en Oud-West. Verder heb ik een paar toekomstplannen geen grootse nog!