Marly Mendes Semedo

Senior Accountspecialist in Rotterdam

Ik ben een geboren en getogen Rotterdamse. Met mijn arbeidersmentaliteit, openheid en eerlijkheid, weet je wat je aan mij hebt. Met mijn 5 jaar ervaring in de uitzendbranche, weet ik hoe belangrijk het is om de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen.

Voordat ik hier begon, heb ik bij een andere bemiddelaar gewerkt. Daar hielpen we vooral elektromonteurs en loodgieters aan werk. Bij ons gaat het om onder andere timmerlieden, metselaars, schilders. Het helpt natuurlijk dat ik de bouw al ken. Ik kom vaan op bouwprojecten en ik vind het leuk om de vaklieden aan het werk te zien.  Dus ik snap ook hoe belangrijk de uitvoerende beroepen zijn!In mijn vorige functie regelde ik voor de kandidaten ook meteen kleding, gereedschap, en huisvesting. Daar ging het vaak om mensen uit de hele EU, die hier aan de slag konden, bijvoorbeeld uit Roemenië, Portugal of Spanje.

Wat ik het mooiste aan Bouwpartners vind, is de teamgeest! We hebben gelukkig geen ‘eilandjescultuur’. Je ziet wel eens bij commerciële bemiddelaars dat iedereen doet wat het beste is voor hem of haar zelf (je aantallen halen!); wij doen het samen. We gaan voor het beste resultaat voor het team, voor het geheel. Als kandidaat profiteer je daar van: dankzij ons teamwork kunnen we je vaak langer aan het werk houden. Stopt een tijdelijk project, dan wil je toch graag door? Met behulp van mijn eigen netwerk en die van mijn collega’s lukt het om een nieuw project te vinden die bij je past.

In mijn vrije tijd luister ik graag naar podcasts, vooral ‘true crime’. Over waargebeurde misdaadverhalen. Een fijne afleiding. En ik heb een dochter van 2, daar gaat ook heel wat tijd in zitten, dus ik hoef me nooit te vervelen!