Carla Meeuwisse

Marketingmanager en Regiomanager West-Nederland in Marketing, communicatie en PR

Ik ben een geboren en getogen Haagse. Tijdens mijn opleiding Facilitaire Dienstverlening heb ik in Rotterdam gewoond en na daar een paar jaar te zijn blijven hangen, heb ik uiteindelijk mijn vaste stek achter de duinen gevonden. Samen met dochter en hond geniet ik van mooie zomerse dagen en heerlijke strandwandelingen.

Ooit (eind jaren 80) ben ik begonnen in de uitzend- en detacheringsbranche. Na interessante omzwervingen en een rugzak vol ervaring heb ik inmiddels opnieuw mijn draai gevonden in deze sector. Eigenlijk is mijn liefde voor uitzenden nooit verdwenen.

Vanuit mijn kennis en ervaring houd ik mij onder andere bezig met onze opleidingen en marketingzaken. Een aantal keer per maand begeleid ik de accountspecialisten op commercieel gebied (cold calling en relatiebeheer). En vanaf 2020 ben ik ook verantwoordelijk voor het opzetten van onze nieuwste vestiging in Rotterdam. En met plezier!!

Bij Bouwselect voel ik mij als een vis in het water. Het allermooiste van mijn werk is om al mijn werkervaring nu samen te zien smelten in één functie. Alles wat ik aan ervaring opgedaan heb, komt nu samen. Mijn topsportachtergrond – heel lang geleden was ik een fanatieke roeister? – komt goed van pas: doorzetten, niet opgeven en uiteindelijk zien dat je resultaat boekt. Dit, samen met mijn levens- en werkervaring, zorgt voor een gezonde winnaarsmentaliteit.

Technische ontwikkelingen scheppen steeds meer mogelijkheden, zeker in de uitzend- en detacheringsbranche. Maar niets vervangt het menselijk contact. Ik hou van een persoonlijke en vooral menselijke aanpak. Zowel met mijn collega’s als met kandidaten en klanten van Bouwselect. Want: samenkomen is een begin. Samenblijven is vooruitgang. Samenwerken is succes.