29 okt

Maak kennis met Mathijs!

Door Loretta


De donkere winterdagen komen er weer aan. Gelukkig heeft Bouwpartners een zonnetje als werknemer in huis genomen. Mathijs Dunning is sinds eind september bij Bouwpartners werkzaam. Hij werkt op de vestiging in Groningen en is daar werkzaam als accountspecialist.

Mathijs is 23 jaar en woont in Hijken. Zijn passies zijn auto’s en gezelligheid met zijn vrienden. Daarnaast is hij ook liefhebber van voetbal. Binnen het bedrijf wil hij een aantal dingen realiseren voor zichzelf. Zo werkt hij graag met korte lijntjes en probeert dit ook bij de werknemers over te brengen. Hij presenteert zichzelf als iemand die doet wat hij zegt, gemotiveerd is en bereid te leren.

“Of we vinden een weg, of we maken er één”

Korte lijntjes en contact met mensen
Het is ook de reden waarom hij uiteindelijk bij Bouwpartners terecht is gekomen. “Bouwpartners sprak mij aan omdat het niet om uitgebreide cv’s gaat, maar om wat de vakman kan, korte lijntjes en contact met mensen die het échte werk kunnen en willen doen.”

Op de werkvloer heeft hij zich al bewezen als iemand die houdt van gezelligheid, maar tegelijkertijd ook goed kan aanpakken. Eerlijkheid staat hoog in het vaandel en hij vindt ook dat er geen gedoe hoort te zijn achter andermans rug om.

Wat hoog bij hem in het vaandel zit is de plaatsing van zijn vakmannen. Het is erg belangrijk dat een vakman in een bedrijf terecht komt waar hij zichzelf echt kan ontwikkelen en ontplooien. Dat is ook de missie van Mathijs. No nonsens, maar met een glimlach oefent hij zijn beroep uit.