uitzendbureau in de bouw

Disclaimer

Dit is de website van Bouwpartners BV. Wij doen dagelijks ons best om juiste en actuele informatie aan te bieden. Desondanks kan het gebeuren dat sommige informatie achterhaald is. Veel content op onze website betreft vacatures die soms zo snel zijn ingevuld dat we nog geen gelegenheid hebben gehad om de inhoud van de vacaturebank aan te passen. Aan de inhoud van de website, de vacaturebank en de nieuwsbrief kun je geen rechten ontlenen.

Wij stellen het uiteraard wel op prijs dat je ons informeert wanneer je onjuiste informatie tegenkomt. Dat kan via ons telefoonnummer 050 – 577 43 75 of via ons e-mailadres: info@bouwpartners.nl.

Privacy

Bouwpartners gebruikt persoons- en adresgegevens uitsluitend voor het doel waarvoor je ze hebt ingevuld. Wij sturen je geen ongevraagde informatie. We gaan uiterst zorgvuldig en vertrouwelijk met je persoonlijke gegevens om. Zoals dat hoort, kun je je op ieder gewenst moment bij ons afmelden voor de vacaturenieuwsbrief.

Externe websites

Deze site bevat hyperlinks naar andere organisaties. Bouwpartners is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.