Onderhoudstimmerman – Amsterdam

Bouwpartners is gespecialiseerd in functies voor ervaren vakmensen in de bouw. Wij zijn een jong en nuchter bedrijf, gericht op de mooiste klussen voor de echte vaklieden in de bouw. Wij doen niet aan ingewikkelde formulieren of lange verhalen. Maar we voeren een duidelijk en nuchter gesprek met je over wat jij het liefst wilt doen en waar je wilt werken. Onze taak is het zorgen voor passend werk waarin jij het beste uit de verf komt.
Lees Meer

Accountspecialist – Groningen / Leeuwarden

Ben je resultaatgericht en een echte doener? Kan je goed met mensen omgaan, snel schakelen en houd je je staande in een dynamische werkomgeving? Heb je commerciële ervaring, bijvoorbeeld als intercedent? Dan is de functie Accountspecialist bij Bouwpartners de ideale baan voor jou!
Lees Meer

Betontimmerman – Noorden des Lands

Voor een gerenommeerde aannemer in het Noorden des lands zijn wij op zoek naar allround betontimmerlieden. Hun specialisme ligt vooral op het gebied van nieuwbouw binnen de utiliteitsbouw, industrie & chemie
Lees Meer

Onderhoudsschilder – Friesland

Bouwpartners zoekt schilders die zelfstandig de verschillende werkzaamheden in het schilderwerk kunnen uitvoeren. Van voorbereiding, houtrotreparatie tot aan de afwerking toe. Kennis van het zetten van glas is een pré.
Lees Meer