Yusuf Bosuguy

Junior accountspecialist in Amsterdam

Ik begon in 2020 bij Bouwpartners als stagiair. Ik zat op het MBO, de juridisch-administratieve dienstverlening. Ik was toen 20 en het was de bedoeling dat mijn stage 1 jaar zou duren. Maar na een half jaar kon ik mijn diploma al halen; Bouwpartners bood me meteen een contract aan. Blijkbaar was het dus goed bevallen; ik heb in ieder geval mijn stinkende best gedaan! Ik vind het mooi werk; het is heel leuk als je de juiste match vindt tussen een kandidaat en een bedrijf dat op zoek is naar versterking.

Mijn neef, die had echt een voorbeeldfunctie voor mij. Hij zat al een paar jaar in de uitzendbranche en ik kon naast hem stagelopen bij Bouwpartners. De samenwerking onderling bevalt zeer goed! Je mag alles aan collega’s vragen, ook als ze het druk hebben. Dan doen ze toch hun best om je te helpen. Zo wil ik ook met kandidaten omgaan; ik sta altijd voor je klaar als er iets is. Bijvoorbeeld een akkefietje met je opdrachtgever. Dat wil ik dan graag naar ieders tevredenheid oplossen, liefst nog voordat zo’n akkefietje echt een ruzie kan worden.

Het begint al met het intakegesprek, toch de eerste indruk. Als het aan mij ligt is dat meteen een heel open gesprek; je kan alles zeggen. Dat moet ook, want ik heb die kandidaat nodig en zij hebben mij nodig! Soms hoor ik ook wel grappige privédingen, met veel kandidaten ga ik vriendschappelijk om, naast de zakelijke kant natuurlijk.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden om een drankje te doen of een hapje te eten lekker rustig. Ik kijk graag voetbal, zeker de belangrijke wedstrijden. We gaan ook wel eens met vrienden een balletje trappen, niet officieel bij een club, maar gewoon relaxed op een trapveldje.