Tim Verweel

Senior Service Centers specialist in Service Center

In 2016 begon ik – vers afgestudeerd HRM’er – aan mijn eerste serieuze baan, bij Bouwselect. Nog steeds ga ik iedere dag met een glimlach naar mijn werk. Het veelvuldige contact en het mensen helpen aan een baan die écht bij ze past: daar haal ik voldoening uit. Ik doe er alles voor om ervoor te zorgen dat kandidaten op de goede plek terechtkomen, zodat ze hun droom kunnen volgen. Ook de gesprekken met opdrachtgevers, hun verhaal horen en een goede kandidaat voorstellen geeft me enorm veel energie. Je kan wel stellen dat ik echt een ‘mensenmens’ ben.

Ik ben een geboren en getogen noorderling. Maar binnen ons deel van Nederland heb ik wel elke regio ervaren: ik ben opgegroeid in Drenthe, werk in Groningen en woon in Drachten, Friesland dus. In mijn vrije tijd klus ik graag samen met mijn vriendin aan ons huis. En ik ga geregeld naar de squashbaan om mijn energie kwijt te kunnen. Een andere passie van mij is auto’s en dan: hoe sneller, hoe beter! Formule 1 op zondag is voor mij dan ook meer een (prettige) verplichting dan een vrijetijdsbesteding.

Zoals iedere auto zijn eigen sterke punten heeft, zo heeft ook elk mens wel iets waarin hij uitblinkt. Zo’n talent zien en herkennen, dat is belangrijk als je op zoek gaat naar een baan die zo goed mogelijk aansluit. Ook is het goed om te kijken naar zaken waar iemand meer moeite mee heeft. Want je bent zo sterk als je zwakste schakel. En als je die zwakkere schakel verstevigt, ga je nog beter toegerust de arbeidsmarkt op. Hierbij help ik je graag.