Henk-Jan Oosterbeek

Manager Service Center in Service Center

Als manager van het Service Center ben ik verantwoordelijk voor alle interne processen van de Bouwprofs groep. Met een klein team proberen we de beste service en ondersteuning te geven aan de organisatie. Dit is echt iets waar ik naar streef en kijk samen met mijn team altijd naar manieren om de organisatie en haar processen te verbeteren en te optimaliseren.

Na mijn studie Economie ben ik vertrokken uit Groningen en heb ik in Utrecht en Eindhoven gewoond. Samen met mijn gezin zijn ben ik in 2013 weer naar het noorden van het land verhuist en in 2020 ben ik gestart bij de Bouwprofs Groep, waar ik met veel plezier werk.

Hiervoor heb ik bij diverse bedrijven gewerkt zowel in bouw gerelateerde branches, maar ook in totaal andere branches. Zo heb ik in mijn vorige functie gewerkt als Operations manager bij een merk in babytextiel.

Door mijn drukke gezinsleven met drie jonge kinderen op de basisschool blijft er niet zoveel vrije tijd over. Als ik dan tijd heb vind ik het geweldig om te zeilen op de Friese meren. Dit doe ik echter veel te weinig. Daarnaast zit ik in het bestuur van de lokale natuurijsvereniging, ik hockey 1x per week en vind ik het heerlijk om een weekje per jaar te skiƫn.