Ferry van den Berg

Vestigingsmanager in Amsterdam

“Mijn motto? We moeten samen de volgende stap zetten! Met ons team hebben we al veel voor elkaar, toch zijn er ook nog voldoende kansen. Zonde om deze te laten liggen. Maar om verder te kunnen groeien moet je ‘het huis op orde hebben’, dan ontstaat er tijd en ruimte. We werken met enorm veel gegevens, dat moeten we optimaal structureren en waar mogelijk digitaliseren, dan kunnen we het laaghangend fruit plukken dat we nu laten hangen.

 

Ik blijf zelf vooral op de achtergrond, ik heb minder vaak contact met bedrijven of kandidaten dan de anderen. Het leuke van mijn rol is dat ik bezig mag zijn met strategie en het stellen van doelen, zorgen dat we het potentieel benutten. Op dit moment ligt mijn focus op zorgen dat alles op de vestiging soepel loopt, iedereen binnen het team in zijn kracht wordt ingezet en de systemen zo ingericht zijn dat ze voor ons werken in plaats van tijd kosten. Zo professionaliseren we ons steeds verder en komt er meer tijd en ruimte voor contact met onze klanten en kandidaten. En voor groei.

 

Ik woon in Weesp, een fijne plek met veel water in de buurt. Mijn vriendin en ik hebben een tweeling van 10 en een eigen sloepje, in de zomer gaan we graag varen op de Vecht. Afgelopen zomer konden we heel wat vaaruren maken! Verder houd ik van hardlopen en mountainbiken, of lekker lui met vrienden een hapje eten. Is het gezellig, dan ben ik erbij!”