Davie Spijkers

Sales Consultant in Amsterdam

Ik ben nog aardig jong en toch al met mijn derde loopbaan bezig bij dit mooie bedrijf. Eerst een paar jaar bij Bouwpartners, na mijn studie bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Amsterdam. Daar heb ik met het team de vestiging Amsterdam een vliegende start gegeven. Toen nog een franchise; we kregen veel vrijheid om er zelf een goed invulling aan te geven. Wat een uitdaging was dat! We werkten altijd heel fijn samen. Ik ben er heel kort even uit geweest (bij een logistiek bedrijf), maar Bouwpartners bleef trekken. Ik had het hier altijd enorm naar mijn zin. Al de ervaring en kennis die ik in de begintijd heb opgedaan, is zeker niet verloren gegaan. Ik weet ook wat een account specialist doet.

Nu vind ik het mooi om bij bedrijven op bezoek te gaan, geduldig werken aan een vertrouwensband, dat kost nu eenmaal tijd. Nieuwe aanvragen voor goede vakmensen binnenhalen. Die dan weer zorgvuldig overdragen aan de juiste account specialist die weer genoeg timmermannen in zijn of haar portefeuille heeft. Erg mooi werk: bij grote bouwbedrijven ga ik op zoek naar hun verwachtingen; zo krijg ik een goed overzicht van alle bouwprojecten. We mikken natuurlijk op een langdurige samenwerking, waarbij wij de vaste ‘hofleverancier’ mogen worden.

Privé mag je me gerust een ‘huismus’ noemen, een familiemens. Vroeger ging ik ook wel serieus stappen, nu laat ik het graag bij een avondje kletsen in een gezellige bruine kroeg. Op vrijdag, zodat ik maandag fris aan de start sta. Ik kan enorm genieten van een avondje series kijken met mijn vrouw, lekker koken of samen uit eten. We hebben overigens onze handen vol aan een nieuwe pup, een Engelse Stafford. Een soort mini-pitbull is dat. Oogt misschien gevaarlijk, maar het is echt een aanhankelijk schoothondje, dat graag bij je op de bank kruipt.