Soraya van Dijk

Back office medewerker in Amsterdam

Sinds 2018 werk ik bij Bouwselect in de backoffice. De uitzendbranche is niet nieuw voor mij, want in het verleden heb ik al diverse functies gehad bij een ander uitzendbureau: als intercedent, op de personeelsadministratie en als salarisadministrateur.

Ik kwam met Bouwselect in contact toen ik net 1,5 maand terug was in Nederland vanuit Suriname. Vanwege het werk van mijn man heb ik daar een aantal jaar gewoond. Ik vond het er heerlijk, want ik hou van de zon – en niet van kou. Ook op vakantie ga ik graag naar warme landen. Ik heb een voorkeur voor zon-zee-strandvakanties, maar ik hoef niet de hele dag op het strand te liggen. Ik ga er ook graag op uit, de cultuur opsnuiven. De Maya-piramides in Mexico vond ik prachtig.

Ook in mijn werk heb ik graag afwisseling. Bij Bouwselect zit dat wel goed: geen dag is hier hetzelfde. Elk bedrijf is weer anders en ik heb contact met allerlei verschillende mensen. Ik vind het fijn dat ik mijn werk kan inrichten op de manier die voor mij het beste is. Ik word vrijgelaten in mijn doen en laten, zolang het resultaat maar goed is en het werk wordt gedaan. Werken in een klein, hecht team past bij mij. Voor mij geen grote kantoortuin!