Koen de Dobbelaere

Junior Controller in Shared service center Bouwprofs

Als Zeeuw zit ik in Groningen best ver van huis. Sinds 2019 woon ik hier in de Stad van het Noorden, om mijn master in Finance te halen. Ik ben lid van GCHC, een hockeyclub in Groningen. Dit is een grote hobby van mij, naast andere sporten zoals tennis en voetbal. Daarnaast houd ik er ook van om met vrienden in de kroeg een biertje te drinken, in het centrum of op de hockeyclub.

Ik ben een ondernemend persoon. In 2018 heb ik mijn hbo opleiding Technische Bedrijfskunde gehaald, maar na een jaar te hebben gewerkt vond ik dat het tijd was om nog een master te gaan doen in Groningen. Ik heb na mijn pre-MSc International Business & Management de stap naar de Finance gemaakt. Daarvoor volg ik een minor Finance, om daarna verder te gaan met de master Finance.

Sinds september van 2020  ben ik aan het werk bij Bouwprofs. Ik werk in parttime verband, omdat ik hiernaast dus ook nog druk aan het studeren ben. Het was een geweldig aanbod van Bouwselect dat zij mij deze flexibele optie gaven, terwijl de professionaliteit ook goed gewaarborgd wordt.

Het ondersteunen van de accountspecialisten is een belangrijke taak. Soms gebeuren er dingen die door ons moeten worden opgelost, maar juist het helpen van de persoon en het zorgen dat alles in goede banen geleid wordt maakt dit werk zo mooi!