Jannet de Vries

Back Office Medewerker in Service Center

Je zou het misschien niet verwachten, maar ik ben heel vaak op de motorcrossbaan te vinden. Niet voor mijzelf, maar voor mijn kinderen. Het grootste deel van mijn vrije tijd besteed ik aan mijn kinderen en hun passie. En met heel veel plezier. Ik geniet met volle teugen om met mijn hele gezin op pad te zijn. Uiteraard vergeet ik mijn partner niet en samen bowlen wij  één keer in de twee weken. Even tijd voor onszelf.

Ik ken de bouwwereld al heel wat jaren. Voorheen heb ik een bedrijf in verbouw en interieurbouw gehad en daar deed ik, net als bij Bouwprofs, de administratie. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Bouwprofs en vol trots kan ik zeggen dat ik de momenteel de langst werkende bij Bouwprofs ben.

Toen ik net begon met werken bij Bouwprofs was dit alleen voor Bouwselect, maar nu we ook de labels Bouwpartners en Bouwprofs Interim erbij hebben, is de administratie veranderd en toegenomen.  Niet één dag is hetzelfde! Het bedrijf groeit en dat maakt mijn werk zeer uitdagend. Ik ben achter de schermen actief, maar geniet van wat er allemaal aan de voorkant gebeurd.