Iris Bom

HR-medewerker in Service Center

Na mijn studie HRM in 2019 wist ik, zoals elke net- afgestudeerde, niet zo goed wat ik wilde. Wil ik nog doorstuderen of ga ik het werkveld in? Ik koos voor dat eerste, echter bleek niks minder waar. Mijn hart lag en ligt nog steeds bij HR. Mensen helpen/ondersteunen, sparren over processen en het beste in iemand naar boven halen.

Toen ik dan ook werd benaderd voor de functie van HR-medewerker/ Recruitment marketeer werd ik gelijk enthousiast! Een groot scala aan werkzaamheden waarin ik mijn eigen creativiteit goed kwijt kan. Iedere dag is anders, ik leer elk moment en zeker omdat ik me bezig mag houden met recruitment marketing is iedere dag een uitdaging voor me! Bij Bouwselect krijg ik de kans om me te ontwikkelen en krijg ik veel vrijheid in mijn werkzaamheden. Daarnaast heb ik het met mijn, voornamelijk mannelijke collega’s, erg naar mijn zin op de werkvloer. We hebben allen hart voor de zaak!

In mijn vrije tijd ben ik graag te vinden in het centrum van Groningen voor een kopje koffie met vriendinnen. Ik ben dol op struinen in de winkels en hou van een wijntje op het terras. Daarnaast zing ik in mijn geliefde band RESET, waar ik iedere week mee repeteer en soms optreed. Ik pak graag de wielrenfiets en ben altijd in voor de jaarlijkse wintersport.

‘Zeg eens wat liefs tegen anderen, het zal hun dag veranderen’ ?