Ilias van Bruggen

Communicatie Medewerker in Shared service center Bouwprofs

Als Groninger voel ik mij in de hoofdstad van de provincie meer dan thuis. Sinds 2017 woon ik op mijzelf in Groningen, samen met mijn toffe huisgenoot hebben wij een leuk appartement in het zuiden van de stad. Door de omstandigheden omtrent corona ben ik veel thuis te vinden. Daar ben ik graag aan het tekenen, leg ik een puzzel met mijn huisgenoot of als ik flauw ben van binnen zitten ga ik voor een lange wandeling door het park. Wanneer het kan zal je mij ook tegenkomen in het centrum, waar ik terrasje pak met vrienden. Ook ben ik fanatiek sporter: sinds een aantal jaar heb ik mijn passie in krachttraining gevonden.

Ik studeer Communicatie aan de Hanzehogeschool. Ik zit in de afrondende fase van de opleiding, maar ik heb nog wel ambitie om door te gaan met studeren. Waarschijnlijk in de vorm van een masters opleiding, maar er is ook kans dat ik er nog een tweede bachelor achter plak.

Sinds augustus 2020 ben ik in dienst bij Bouwprofs. In eerste instantie was dit voor mijn meewerkstage, maar nadat ik deze af had gerond kreeg ik de kans om als communicatiemedewerker door te gaan in het bedrijf. Over dat aanbod heb ik natuurlijk geen seconde hoeven twijfelen!

Wat mij direct trok bij Bouwprofs was onder andere de communicatie binnen het bedrijf. Erg korte lijnen, een informele sfeer.  In mijn ogen de ideale werkomgeving. Er is elke dag meer dan genoeg om te doen. Ook het werk dat ik verricht is een enorme voldoening. Het helpen van de interne medewerkers in de digitale wereld, het beheren van de sociale media of het ontwerpen van bijvoorbeeld een nieuwe banner zijn werkzaamheden waar ik met enorm veel plezier mee bezig ben. Wanneer er een tevreden collega naar je toe komt, dan geeft dat een enorme boost aan je motivatie om het de volgende keer nóg beter te doen.

“Leer van het verleden, leef in het nu en kijk naar de toekomst.”