Fuat Yildiz

Vestigingsmanager in Amsterdam

Ik ben geboren in 1987 en woon in Amsterdam met mijn vrouw en 2 kinderen. Maar ik kom uit het noorden, waar ik Bouwpartners leerde kennen toen ik er stageliep tijdens mijn opleiding aan de Hanzehogeschool. Bouwpartners was toen nog heel klein. Om af te studeren ging ik naar Amsterdam. Ik wist dat ik in de uitzendbranche wilde blijven werken. Die sector past bij mij. Klanten tevreden maken en kandidaten de juiste opdrachtgevers bieden: dat is mooi werk. Bouwpartners gaf me de kans om met een collega een vestiging in Amsterdam te gaan runnen.

Inmiddels hebben we 8 man op kantoor en zo’n 150 mensen voor ons aan het werk. In de regio Noord-Holland zijn we één van de bekendste uitzendbureaus in de bouw en marktleider als het gaat om timmermannen. Daar ben ik enorm trots op. Mijn ambitie? Op de lange termijn zou ik willen uitbouwen, nog een vestiging erbij. Want er is niets mooiers dan werken met en voor mensen!

Mijn werk is nooit saai, elke dag gebeurt er wel iets. Ik haal voldoening uit snel handelen, zo gauw mogelijk de juiste persoon vinden voor een klus. Een uitdaging ga ik niet uit de weg. Heeft mijn klant 2 man nodig? Ik zeg toe het te regelen en doe daar dan alles voor.

Ik zeg wel eens: mijn werk is iedereen gelukkig maken. Klanten, kandidaten en mensen op kantoor. Ik streef ernaar iedereen een tevreden gevoel te geven. Dat doe ik door mensen te motiveren, hun potentie te zien en hen goed te begeleiden. 24/7, want je kunt mij altijd bereiken. Ik vind het belangrijk dat mensen mij vertrouwen. En om dat vertrouwen waar te maken. Eerlijkheid en betrouwbaarheid mag je van mij altijd verwachten.